Comunicat JSUC 11 de setembre
setembre 11, 2017
No són temps per a la repressió i les opcions unilaterals!!!
octubre 28, 2017

Comunicat davant les agressions viscudes l’1-O

Davant de la brutal repressió que han desplegat avui les Forces de Seguretat de l’Estat per impedir que se celebri un referèndum d’autodeterminació a Catalunya, des de la Joventut Comunista creiem necessari declarar el següent:

Mostrem tot el nostre suport al poble català que avui ha sortit al carrer a exercir el vot democràtic al vot i que, per fer-ho, ha estat reprimit d’una manera salvatge.

Reiterem el compromís dels i les comunistes amb el dret d’autodeterminació i amb la celebració d’un referèndum vinculant que permeti que els i les catalanes s’expressin amb total llibertat.

El règim ha tornat a mostrar que l’única cosa que pot oferir és repressió i autoritarisme. El desplegament policial d’avui recorda al desplegament policial del període decadent del franquisme. Avui hi ha hagut, de moment, més de 700 persones ferides.

És necessari abordar l’obertura d’un Procés Constituent, que no afronti únicament la qüestió catalana sinó que canviï tot el que cal canviat i posi l’Estat al servei de la majoria social. La classe treballadora ha de ser protagonista d’aquest procés.

Donem tot el nostre suport, com no podria ser d’altra manera, les mobilitzacions que estan sorgint a diversos punts de l’Estat. El mitjà per enderrocar el règim definitivament és la mobilització massiva.

No passaran!