El PSUC viu i la JSUC en el Dia internacional contra la violència de gènere 25N
novembre 25, 2022
Video sobre el 8 de Març
abril 12, 2023

Dia internacional de la solidaritat amb el poble palestí

Avui 29 de Novembre ens trobem davant el dia internacional de la solidaritat amb el poble palestí.

No podem entendre aquest dia com a una celebració, sinó com a un motiu més de condemna del genocidi que es viu a Palestina causat per l’imperialisme dels estats units i de l’estat d’Israel.
Des de mitjans del segle XX el poble palestí pateix un maltractament constant, mentre el dret internacional mira cap a una altra banda. Nombroses fonts del dret internacional prohibeixen l’ús de la força i la violació de la jurisdicció territorial, dos fets que es donen constantment al territori palestí. No obstant això, la comunitat internacional mira cap a un altre costat, ja que al capital li interessa continuar contribuint al conflicte.

Els i les comunistes defensem la pau en tots els territoris del món, perquè les guerres sempre la paga la classe obrera, és per això que exigim la retirada de les tropes d’Israel de Palestina i el reconeixement internacional del poble palestí com a sobirà i en solidaritat amb la resta d’estats del món.
Som conscients que sota el capitalisme aquests objectius seran molt difícils d’assolir, i per això ens organitzem per establir un sistema socialista arreu del món.