Lluitem per un habitatge digne! Combatem la precarietat juvenil!
novembre 12, 2020
Essencials a la vida i a les lluites!
març 4, 2021

El 14F vota el canvi que Catalunya mereix

A Catalunya, a la situació excepcional derivada de la pandèmia se suma, l’esgotament del “procés”, la degradació permanent de les institucions catalanes, amb una manca de projecte evident per part del Govern de la Generalitat i, com s’ha constatat aquests darrers mesos, una pèssima gestió davant la crisi del coronavirus.


És per això, que davant la propera convocatòria d’eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de Febrer, els i les catalanes hem de posar fi a aquesta situació i tancar definitivament aquesta nefasta etapa. Ens hi juguem molt.


És necessari un nou govern que defensi la dignitat de les institucions i que posi al centre de la seva acció les polítiques socials que donin solució als greus problemes de la classe treballadora i la majoria social, els problemes dels barris populars de Catalunya.


Des del PSUC viu i la JSUC entenem que l’única garantia perquè això sigui possible es votar a En Comú Podem, l’única candidatura que posa com a prioritària l’agenda social per a Catalunya.


Catalunya necessita un govern que defensi uns serveis públics i de qualitat, que posi al centre l’enfortiment de la sanitat pública, que ha patit tant després d’anys de retallades i privatitzacions continues. Necessita un govern que defensi un nou model productiu que tingui la indústria i l’economia verda i sostenible com a motors, que afavoreixi la creació de treball digne i de qualitat. Catalunya no pot suportar més el degoteig de tancaments a la industria. I necessita un govern que recuperi la dignitat a les institucions catalanes, perquè el conjunt de catalans i catalanes les sentin com a pròpies.


Des del PSUC viu i la JSUC – Joventut Comunista, t’animem a participar el 14 de febrer votant a En Comú – Podem perquè és la millor garantia de què s’obriran pas les polítiques socials, econòmiques i democràtiques més progressistes que Catalunya es mereix.

Per una Catalunya obrera, popular i solidària !

Pel canvi que Catalunya mereix !