14 d’abril – Dia de la II República
abril 14, 2023

Et diuen comunista? Fes-ho oficial!

Les joves ens trobem en l’enèsima crisi del capitalisme. El nou capítol d’un llibre que no té fi. Preus disparats pels quals ja no et preocupes d’omplir la nevera simplement perquè no t’has pogut emancipar. Una deriva que també suposa un cop reaccionari contra la lluita col·lectiva del feminisme, antiracisme, ecologisme, sindicalisme i pel col·lectiu LGTBI.

Davant d’aquesta situació, la JSUC és més necessària que mai per polititzar el malestar generat pel sistema d’explotació capitalista i fer-ho revolucionari. El nostre paper com a joventut comunista consisteix en: formar-nos per analitzar la realitat des del marxisme-leninisme; organitzar-nos, aprofitant la força revolucionària de la joventut treballadora; i mobilitzant-nos per teixir xarxes de poder de la nostra classe i articular les diferents lluites en una sola.

Si tu també estàs farta, si tu també creus que la joventut treballadora ha d’estar organitzada, si a tu també t’han dit comunista quan has denunciat aquest sistema criminal, fes-ho oficial. Uneix-te a la JSUC.

La JSUC segueix en la lluita contra el capitalisme i el feixisme!