El PSUCviu i la JSUC en defensa d’unes pensions públiques dignes
enero 26, 2018
Que no et despistin, volen destruir l’educació pública!!!
febrero 19, 2018

NO + Precarietat

El PSUC viu i la JSUC-Joventut Comunista fem una crida participar a la concentració  “NO + PRECARIETAT”

 

Davant l’empobriment massiu i l’increment de les desigualtats socials que ens imposen els grans poders econòmics, financers i els Governs al seu servei, contra la classe obrera i els sectors populars, diferents col·lectius en lluita i organitzacions socials (Col·lectiu Coca-Cola En Lluita, Les Kellys, Marxes de la Dignitat, etc), han subscrit un manifest en contra de la precarietat laboral, en defensa de los serveis públics, contra la bretxa salarial de gènere y en defensa de las pensiones públiques.

Com a primera mobilització s’han convocat concentracions a diverses ciutats d’arreu d’Espanya pel proper dissabte 10 de febrer. El PSUC viu i la JSUC-Joventut Comunista coincidim amb les justes reivindicacions i la necessitat de la lluita contra la precarietat, pel que fem una crida a participar a la concentració de Barcelona el proper dissabte 10 de febrer a les 12h a la seu de Foment de Treball (Via Laietana, 32).

 

Per un futur digne pel jovent i les famílies treballadores!

Erradiquem ja la precarietat!

 

Comitè Executiu del PSUC viu

Comissió Permanent de la JSUC

Barcelona, 9 de Febrer de 2018

 

Comments are closed.

//